0722.830.417 office@winstep.ro

Termeni și condiții

Termenii şi Condiţiile de utilizare sunt aplicabile tuturor utilizatorilor website-urilor care apartin lui S.C. Winstep SRL.
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a „Termenilor și Condițiilor” prezentați aici, precum și informațiile prezentate la secțiunea „Politica de confidențialitate”.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze imediat accesarea website-ului
Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare la anumite intervale de timp deoarece S.C. Winstep SRL isi rezerva dreptul de a le modifica frecvent si fara a anunta prealabil.

MATERIALE Şi INFORMAŢII ACCESIBILE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI winstep.ro
Orice persoanã care expediazã, în orice moduri, informaţii sau materiale cãtre website sau cãtre membrii echipei S.C. Winstep SRL îşi asumã obligaţia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terţã persoanã le-ar putea invoca în legãturã cu acestea. Încãlcarea acestei prevederi atrage rãspunderea expeditorilor şi nu a membrilor echipei S.C. Winstep SRL

Toate materialele şi informaţiile accesibile prin intermediului website-ului sunt proprietatea S.C. Winstep SRL.
Urmãtoarele acţiuni sunt interzise, fãrã acord prealabil din partea S.C. Winstep SRL:
a) Reproducerea sau stocarea conţinutului winstep.ro, precum şi trimiterea acestui conţinut cãtre alt website sau mijloc de stocare a informaţiei;
b) Transmiterea, publicarea, modificarea, participarea la transfer, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea şi afişarea conţinutului website-ului.

Cererile privind astfel de acţiuni pot fi trimise pe adresa office@winstep.ro . De asemenea, folosirea (parţialã sau intergralã) ilegalã sau neautorizatã a acestor informaţii, în scop de comercializare, difuzare, trimitere de mesaje nesolicitate este strict interzisã şi se pedepseşte conform legii.
S.C. Winstep SRL poate folosi orice materiale introduse pe website în scopuri promoţionale, în alte medii partenere sau pe alte website-uri.